contavtFotografia de nou-nascut este cu totul speciala si diferita pentru mine. Este un lucru uimitor sa pot surprinde frumusetea pura a nou-nascutilor in primele lor zile de viata.

Consider ca fotografia de nou-nascut este o amintire la fel de importanta precum fotografia de nunta, primele zile din viata piticului tau fiind surprinse si inramate in cele mai frumoase amintiri.  Mama fiind la randul meu, pot spune ca a surprinde primele momente din viata copilului meu intr-un mod inedit, a reprezentat pentru mine cea mai frumoasa amintire care va ramane peste ani.

Este potrivit, ca viitoare mamica, sa te gandesti la sedinta foto inca din timpul sarcinii, cea mai buna perioada pentru realizarea ei fiind in primele 5-10 zile de viata ale micutului. Este o perioada in care acesta isi petrece majoritatea timpului dormind, oferindu-ne astfel posibilitatea de a imita pozitiile similare celor din burtica, totul decurgand natural. Dupa aceasta perioada nou-nascutii intra in puseul de crestere, pot aparea colicii, iar sedinta foto va fi foarte greu de realizat. 

Sesiunea foto dureaza 3-4 ore, si se va realiza in studioul nostru foto din Bucuresti. Aici veti avea acces la diferite set-up-uri si o gama larga de elemente de recuzita.

Iti doresc sa ai o nastere usoara si astept cu nerabdare sa va cunosc!

Pentru a stabili o intalnire contactele mele iti stau la dispozitie.